
Αναφερθήκαμε σε πολύ σημαντικά ζητήματα στο προηγούμενο άρθρο με τίτλο Ο Ιωάννης Μεταξάς είχε δίκιο! Μεταξάς για 1000 χρόνια!
Τώρα όμως θα πούμε μερικά ακόμα πιο σημαντικά που δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοούν και γίνονται θύματα της παραπληροφόρησης. Στις 22 Αυγούστου του 1939 ο Αδόλφος Χίτλερ ομιλεί ενώπιον των στρατηγών του εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το μυαλό του Μουσταφά Κεμάλ, κάτι το οποίο αποκρύπτεται σκοπίμως από αυτούς που πολεμούν τον Ιωάννη Μεταξά. Δεν δεχόμαστε ότι δεν γνωρίζουν, δεν πιστεύουμε στην ηλιθιότητα αλλά μόνο στην σκοπιμότητα. Ιδού λοιπόν τι λέει ο ηγέτης του Γ’ Ράιχ για τον Κεμάλ:
«Από την περίοδο του θανάτου του Κεμάλ, η Τουρκία διοικείται από ασήμαντα μυαλά, ασταθείς, αδύναμους άνδρες.»
Κατηγορούν τον Ιωάννη Μεταξά όλοι αυτοί οι απατεώνες που ειδικεύονται στις απάτες μέσω της διαδικτυακής παραπληροφόρησης πως ο Χίτλερ μίλησε για τον ελληνικό λαό στις 4 Μαΐου του 1941 από το Ράιχσταγκ και έριξε τις ευθύνες στην κυβέρνηση της Ελλάδος για τον πόλεμο. Δεν αναφέρουν όμως ποτέ ότι ο Χίτλερ, στην ίδια ομιλία, ομολογεί ότι από την εποχή που διεκδικούσε την εξουσία είχε στραφεί στην Τουρκία για οικονομική συνεργασία:
«Μεταξύ άλλων πραγμάτων, η ελπίδα παραμένει σε δύο κράτη: την Τουρκία και τη Γιουγκοσλαβία. Εν τούτοις, στα χρόνια μέχρι την κατάληψη της εξουσίας, εργάστηκα ιδιαίτερα ώστε να φέρω τα δύο αυτά κράτη σε συνεργασία, βασιζόμενη σε οικονομικά συμφέροντα.»
Μανιωδώς επιχειρούν οι διάφοροι τεχνίτες της κοπτοραπτικής να βγάλουν τον Μεταξά Τουρκόφιλο και Κεμαλιστή – μην αναφέροντας φυσικά το κλίμα της εποχής και τις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδος–Τουρκίας λόγω βουλγαρικής απειλής – αλλά ταυτόχρονα καλύπτουν τον Φύρερ τους και τα εγκωμιαστικά σχόλιά του για την προσωπικότητα του Κεμάλ Ατατούρκ. Ιδού τι είπε λοιπόν ο Αδόλφος Χίτλερ στις 4 Μαΐου του 1941 μέσα στο Ράιχσταγκ:
«Η Τουρκία ήταν σύμμαχός μας στον Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ανεπιτυχής έκβαση αυτού του αγώνος επιβάρυνε πολύ την Τουρκία όπως και εμάς. Ο σπουδαίος, ευφυέστατος δημιουργός της Νέας Τουρκίας, ήταν ο πρώτος που έδωσε ένα λαμπρό παράδειγμα για την ηθική ανάταση αυτών των δύο συμμάχων, τους οποίους τους ξέχασε η τύχη και υπέφεραν ένα τρομερό πεπρωμένο. Ενώ η Τουρκία διατήρησε την ανεξαρτησία ως προς τις αποφάσεις της, χάρις στη ρεαλιστική στάση της κρατικής ηγεσίας της, η Γιουγκοσλαβία έπεσε θύμα των βρετανικών μηχανορραφιών.»
«Σπουδαίος», «ευφυέστατος δημιουργός της Νέας Τουρκίας» ο Κεμάλ, μας λέει ο Χίτλερ. Δημιουργός της Νέας Τουρκίας βέβαια έγινε με τη σφαγή του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Και μετά τον θάνατό του η Τουρκία δε βρήκε ένα μυαλό αντάξιο του Ατατούρκ, του πατέρα των Τούρκων, είπε ο Χίτλερ. Να προσέξουμε φυσικά ότι ο Χίτλερ ομολογεί πως ο Κεμάλ αποτέλεσε το παράδειγμα λέγοντας: «….ήταν ο πρώτος που έδωσε ένα λαμπρό παράδειγμα για την ηθική ανάταση αυτών των δύο συμμάχων».
18 Ιουνίου 1941: Σύμφωνο φιλίας και μη επίθεσης ναζιστικής Γερμανίας – Τουρκίας
Θα πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Γερμανία του Χίτλερ υπέγραψε Σύμφωνο Φιλίας με την Τουρκία στις 18 Ιουνίου του 1941, δηλαδή σχεδόν τρεις μήνες μετά την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα. Έτσι φυσικά εξηγούνται και τα φιλοτουρκικά άρθρα της κατοχικής εφημερίδας «Νέα Ευρώπη» που έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα και θα βρείτε παρακάτω στους συνδέσμους. Αυτό φυσικά ήταν ατιμία από μέρους της Τουρκίας προς την Ελλάδα δεδομένου ότι ίσχυε το δικό μας σύμφωνο φιλίας. Ο Τούρκος φυσικά φίλος δε πιάνεται και μετά, στο τέλος του πολέμου, κήρυξε τον πόλεμο και στην Γερμανία.
Μετά απ’ όλα αυτά μπορούμε με περιφρόνηση να σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που συκοφαντούν και διχάζουν τους Έλληνες εθνικιστές, παραχαράσσοντας την ιστορία του Έθνους μας, και να τους ανταμείψουμε με ένα δώρο. Προσφέρουμε σε όλους αυτούς τους προδότες του Ελληνικού Έθνους μια προτομή του Κεμάλ Ατατούρκ, φιλοτεχνημένη από τον γλύπτη του Γ’ Ράιχ, Γιόζεφ Τόρακ. Ήταν εξάλλου παραγγελία του Χίτλερ! Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο «χώρος» δε θα αλλάξει ποτέ!
Αλέξανδρος Καρράς
Γκαίμπελς, Χίτλερ, Τόρακ δίπλα στην προτομή του Κεμάλ Ατατούρκ.